CONNOR MCGREGOR TRÉNUJE V RUKAVICIACH CLETO REYES

Conor McGregor (The Notorious) je profesionálom od roku 2008 a dosiahol 18 víťazstiev knokautom, jedno podaním (RNC) a 13 ukončení v prvom kole. Krátko pracoval ako inštalatér, potom sa naplno venoval boxerskej kariére. Sám o sebe hovorí, že jeho boxerská kariéra je to jediné, čo ho v živote poháňa a napĺňa. The Notorious je bývalý šampión Ultimate Fighting Championship (UFC) v ľahkej váhe. Súťažil aj v zmiešaných bojových umeniach (MMA) vo welterovej váhe a v boxe v ľahkej strednej váhe.

V októbri 2020 sa uskutočnil nezabudnuteľný zápas McGregor vs. Nurmagomedov, v ktorom Nurmagomedov úplne ovládol McGregora "The Notorious" so škrtením vo štvrtom kole.

V príprave na tento zápas Conor McGregor podľahol kvalite rukavíc Cleta Reyes. O svoje nadšenie sa podelil na instagrame. Počas tréningu vymenil svoje obľúbené rukavice MMA za pár mexických Cleto Reyes rukavíc podobných tým, ktoré nosil legendárny Muhammad Ali.

Conor McGregor sa na sociálnych sieťach podelil nielen o svoje skúsenosti s boxerskými rukavicami, ale aj o svoju lásku k Mexiku a stručne vysvetlil pozadie vzniku týchto rukavíc Cleto Reyes.

Prvýkrát zverejnil Notorious (@thenotoriousmma) napísal: "Trénovali sme vo veľkých mexických rukaviciach." a potom vysvetlil, čo sa mu na rukaviciach páči.

"Vyrobené z hovädzej alebo kozej kože a vycpané konskými žilami sú to krásne rukavice, ktoré pozná celý svet."

Fascinovalo ho aj zistenie, že Muhammad Ali bol veľkým fanúšikom týchto rukavíc:

"Tým, že nosil rukavice počas zápasov, predstavil svetu značku Cleto Reyes.

Conor McGregor tiež hovorí, že si užíva skvelý pocit z nosenia boxerských rukavíc Cleto Reyes a označuje ich za "najlepšie veľké rukavice".

Ďalej hovorí o ďalších dôvodoch, prečo miluje Mexiko:

"Milujem Mexičanov."

"Moji spolupracovníci v mojom obchode s whisky sú Mexičania." Z krásneho mesta s názvom "Tequila". Moja írska whiskey je ďalší fenomenálny produkt vyrobený v Mexiku. 

"Mexičania sú silná rasa." Rovnako ako Íri. Mexiko si veľmi vážim. Môj syn sa narodil v deň Cinco de Mayo (výročný sviatok, ktorý pripomína víťazstvo mexickej armády nad Francúzskym cisárstvom). Mexiko, McGregorovci ťa milujú!"